Mekaniker med mange kompetencer​

Er du på udkig efter en kompetent mekaniker? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Autoværkstedet Viborgvej ApS finder du nemlig en erfaren automekaniker, som kan løse enhver form for bilreparation. Værkstedet ligger i Sabro nær Tilst og Aarhus, hvor alle kunder er velkomne.

Vi er en professionel mekaniker, som udfører serviceeftersyn og forskellige former for reparationer på personbiler og varevogne. Vores team består af dygtige mekanikere, som hele tiden efteruddannes, så vi kan holde os opdateret inden for den nyeste viden på området. Vi kan derfor garantere dig professionelle løsninger og vedligeholdelse af din bil.

​Hvad koster en mekaniker?

​Her hos os sørger vi for at løse opgaverne hurtigst muligt, så du skal undvære bilen eller varevognen i mindst mulig tid. Vi forsøger derfor altid at være fleksible i vores arbejde, så du hurtigst muligt kan komme på farten igen.

Vi giver naturligvis også gode råd til, hvordan du plejer dit køretøj bedst muligt.

Den eksakte pris på en mekaniker afhænger af, hvilken type af opgave vi skal løse for dig. Vi vil dog gerne være en billig mekaniker, hvorfor vores priser altid er gode. Selvom du får en lav pris, går vi dog aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt os for at høre nærmere

​Skal vi finde et godt tilbud til dig, så kontakt os med det samme for at høre nærmere. Hos os er nye kunder altid velkomne.

Vi kan kontaktes på telefon 77 77 40 40 eller på mail info@autoviborgvej.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

kontakt os i dag!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud fra mere end 30 anmeldelser på Autobutler

Firma

Autoværkstedet Viborgvej ApS

CVR: 39692198​

Telefon: 77 77 40 40

E-mail: info@autoviborgvej.dk

Adresse​

Viborgvej 814
8471 Sabro

Se rutevejledning

Åbningstider:

man-tor: 8.00 - 16.00

fre: 8.00 - 14.00

facebook